Moderator: Kred
Live z Robertem "Litzą" Friedrichem
Uwaga, zajmiemy Wam również piątkowy wieczór! (od 19)
Człowiek-legenda polskiej muzyki. Acid Drinkers. Turbo. 2Tm2,3, Arka Noego, Flapjack. To tylko fragment jego muzycznej historii. Panie i Panowie, w piątek naszym gościem będzie Robert "Litza" Friedrych! Przybywajcie tłumnie!
Oczywiście live na grupie i na naszym kanale YT
https://www.youtube.com/channel/UCewiA2 ... _DfVqehjcg
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
masakratorus napisał(a):Niestety powielasz bzdury, które pierwszy wypluł się z siebie Kazik. To po pierwsze nie była kasa z podatków a dotacji unijnych. I jak w przypadku tego typu rzeczy nie można było ich przesunąć na coś innego.
Po drugie zasady były znane wcześniej i każdy mógł to zrobić. No ale Kazik był zajęty swoim bólem dupy większym niż u innych i przegapił fakt, że mógł kasę dostać. No i wtedy podburzył pół Polski swoimi tanimi hasłami jakby z domówki u Zandberga wyszedł.
I całkiem przypadkiem przechodził akurat wtedy z workiem płyt do sprzedania. Przypadkiem.
Laser napisał(a):Przepraszam was bardzo, ale czy to nie jest czasem tak, że dotacje unijne wypłacane są z budżetu europejskiego? I czy nie jest aby tak, że na budżet europejski składają się państwa członkowskie Uni? I czy nie jest aby tak, że Polska jest jednym z takich krajów? A zatem idąc dalej czy nie jest też tak, że Polska płaci co roku składkę na ten budżet? I czy nie jest tak, że nasz rząd płaci tę składkę z budżetu krajowego? I czy nie jest wreszcie tak, że to my wszyscy składamy się na ten budżet płacąc podatki, a to co tu wypisujecie to po prostu zwykły bełkot?
Tak się tylko zastanawiam i zadaję pytania bo, jak niektórzy uprzejmie pozwolili sobie zauważyć, mam pusty łeb, a moja głupota jest wielka niczym Himalaje..
Smok napisał(a):A czy nie jest tak, że pieniądze (dotacje?) z budżetu europejskiego są przyznawane z UE na konkretny cel i nie kraje członkowskie nie mogą sobie dowolnie przesuwać takiej dotacji na inne cele?
Gómiś napisał(a):dżuma 1346 - 1353, a tak to same wojny, i palenie na stosie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości