Moderator: Kred
moher napisał(a): "KLUB 27"
Smok napisał(a):moher napisał(a): "KLUB 27"
![]()
mocne...
moher napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Klub_27
moher napisał(a):JAK WOLNE SERCA W POTRZASKU
JAK ŁATWY CEL DO STRĄCENIA
OTRUTE JADEM OKLASKÓW
ZAGŁASKANE NA ŚMIERĆ STWORZENIA
MIĘDZY PIEKŁEM A NIEBEM
ROZBIŁY OBÓZ OFIARY Z KLUBU "27"
q51 napisał(a):mysle, ze na takim forum kazdy wie co to za klub.
moher napisał(a):Przerażające
Heavier Than Heaven (biografia Cobaina) kilka tygodni po śmierci muzyka jego siostra powiedziała, że gdy Kurt był małym chłopcem, często mówił, że chciałby wstąpić do Klubu 27.
moher napisał(a):PrzerażająceHeavier Than Heaven (biografia Cobaina) kilka tygodni po śmierci muzyka jego siostra powiedziała, że gdy Kurt był małym chłopcem, często mówił, że chciałby wstąpić do Klubu 27
Gawain napisał(a):I pewnie nie tylko on. Klub będzie się powiększał, niestety...
infernal napisał(a):Gawain napisał(a):I pewnie nie tylko on. Klub będzie się powiększał, niestety...
A nie sądzę. Bo jeśli Kurt rzeczywiście tak powiedział to przez wzgląd na "wielkość" ówczesnych klubowiczów.
A teraz ich gwiazdy jakby powoli przygasają, coraz mniej osób uważa ich za aż takich idoli...
infernal napisał(a):A nie sądzę. Bo jeśli Kurt rzeczywiście tak powiedział to przez wzgląd na "wielkość" ówczesnych klubowiczów.A teraz ich gwiazdy jakby powoli przygasają, coraz mniej osób uważa ich za aż takich idoli...
Janis napisał(a):Może tak powiedział, ale ciągle nie wierzę, że to było samobójstwo.
Kred napisał(a):Kurde, nie skumałem na początku...
infernal napisał(a):Hmmm, akurat w jego przypadku mam chyba najmniej wątpliwości... Jakoś tak mi to do niego pasuje... "Lepiej spłonąć od razu, niż tlić się powoli..."Choć szkoda mi go było strasznie.
infernal napisał(a):q51 napisał(a):mysle, ze na takim forum kazdy wie co to za klub.
A nie każdy wiedział.
Może dlatego, że dla mnie spośród głównej piątki "klubowiczów" ważny był dla mnie tylko Cobain. No to się posypią gromy... :twisted:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość