adameria napisał(a):Decyzja zespołu (rozumiem, że motywowana posuchą koncertową i finansami) o zagraniu akurat w TYM radiu akurat TERAZ
adameria napisał(a):Jeśli to miało być "zagranie na nosie" obecnej (władzy?) prezeski PR
adameria napisał(a):Jeśli adresatem miał być słuchacz taki jak ja, to takiego słuchacza już dawno tam nie ma (przynajmniej od 21.08.2020).
Jeśli adresatem miał być nowy słuchacz nowej TrUjki, to takiego słuchacza jeszcze nie ma (słuchalność z 7.7% do 2.7% jesienią rok do roku,
spadek z 4 na 13 miejsce w rankingu rozgłośni, no i zupełnie szczerze - oby nadal nie było, ale to już kompletnie moja prywatna opinia).
adameria napisał(a):Jeśli adresatem mieli być wyłącznie fani, to po co go organizować w TrUjce?
adameria napisał(a):Jeśli koncert miał podnieść TrUjce słuchalność, no to... chyba się nie udało.
adameria napisał(a):Luxtorpeda jako narzędzie (znów przedmiotowe potraktowanie?) do podnoszenia słuchalności? Naprawdę?
adameria napisał(a):Wiem, że będziecie jechać tutaj po mnie "jak po łysym koniu", ale przykro mi, nie przyjmuję od Luxtorpedy wszystkiego bez jakiejkolwiek refleksji.
adameria napisał(a):No i ten koncert korzyści, moim zdaniem, nie przyniesie, ale pewnie na tym forum to tylko moja prywatna opinia.
santaputa napisał(a):wczesniejszy dyrektor tego medium próbował wymusić zmiane pozycji danego utworu na liście albo to czy eleganckie było zakończenie współpracy z kimś tam
....no i wice wersjaadameria napisał(a):Sobepole, na Forum LP3 (nadal istnieje) jestem uznawany za "ultrasa" w sprawie Luxtorpedy.Naprawdę.
adameria napisał(a): to są meandry i nikt, kto się tym nie interesuje, nie ma obowiązku wiedzieć o tym, tamtym czy siamtym,
dlatego z nikim się tutaj nie próbuję spierać czy wymądrzać, tylko próbuję wyjaśnić swoje podejście i punkt widzenia tej sprawy.
adam napisał(a):aha, a wobec własnych licznych deklaracji o apolityczności musieli akurat tam, akurat w takich okolicznościach?
adam napisał(a):Prawdę mówiąc ta ucieczka z fejsa zasmuca mnie bardziej niż sam koncert.
Smok napisał(a):adam napisał(a):aha, a wobec własnych licznych deklaracji o apolityczności musieli akurat tam, akurat w takich okolicznościach?
Kurcze, ja chyba te posty to do siebie piszę. Zapewne mogli wybrać antenę TVN, bo oni akurat chyba nie organizowali Sylwestra marzeń/zwierzeń/czarófff... ale czy była taka opcja? (nie wiem!!)
Smok napisał(a):Nie wiem w czym RM jest gorsze od PR3
adam napisał(a):niedawno przyklaskiwałem, że zespół wykazał się roztropnością i nie stanął na jednej scenie z faszystowskim zespołem z Węgier.
adam napisał(a): A dla fanów to mogą grać co tydzień ze studia, zresztą niedawno grali.
adam napisał(a):mógł zamknąć wszystkim usta mówiąc np. jesteśmy apolityczni, nie popieramy tego, co się stało z radiem, poszliśmy zagrać koncert, a reszta jest poza nami.
Smok napisał(a):...finansowego...kosztuje...pieniądze
Smok napisał(a):(a może wciąż patrzymy tylko przez małą dziurkę od klucza - chcąc zobaczyć cały wszechświat, najlepiej tylko w dwóch kolorach?)
Smok napisał(a):Jesteś inteligentnym człowiekiem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpNc6uh0jbk[/youtube]
adam napisał(a):Czyli jednak wszystko się do hajsu sprowadza? Dają to biorę, reszta nieważna? Czyli twierdzisz, że Luxtorpeda jest zespołem, który można... kupić?
Smok napisał(a):organizacja takiego koncertu także kosztuje
Jaahquubel napisał(a):Jak Skowroński był wywalany, to było cacy
Smoku, ale kto z nas jest obiektywny? Twój punkt widzenia jest inny niż mój, parafrazując pewien utwór. A może to Ty nie jesteś obiektywny. Nie idźmy tą drogą...Smok napisał(a):może być Ci brak obiektywizmu
Jaahquubel napisał(a):1. Jak Skowroński był wywalany, to było cacy
2. jak było łażenie z możełem i robienie popularki Komorowskiemu, to Trujka była cacy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości