sebopole napisał(a):Został powołany bo na FB Stodoły wciąż wisi, ale na ich stronie nic nie ma. No i link do biletów nie działa.
sebopole napisał(a):Tylko problem w tym, że organizatorem nie jest gminna biblioteka publiczna z Kozich Bobków, a uznany klub Stodoła ze wsi Warszawa.
Olo napisał(a):Tak więc oficjalnie Litza puścił farbę, że LuxFestu w Poznaniu tym razem nie będzie.
Luxfest@FB napisał(a):KOMUNIKAT ODNOŚNIE FESTIWALU LUXFEST W 2018 ROKU.
Z przykrością informujemy, że w tym roku nie odbędzie się 7. edycja festiwalu LuxFest. Przyczyn nagromadziło się wiele. W ich efekcie stwierdziliśmy, że wolimy nie organizować festiwalu, gdyż wysoka jakość tego, co robimy jest najważniejsza i nie chcemy z niej rezygnować. To oczywiście nie koniec festiwalu LuxFest! Będziemy robić wszystko, żeby wrócić do Was w udoskonalonej formule w 2019 roku! Dalej widzimy ogromną wartość w rodzinnej formule festiwalu, wspólnej zabawie zarówno na koncertach, jak i w rodzinnej strefie sztuki. „My nigdy nie poddamy się” - jak śpiewa Luxtorpeda!
Natomiast nie wyobrażamy sobie braku spotkania z Wami jesienią! Szczegóły podamy jutro
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Niewolno wie, co mówi. I bardzo dobrze mówi.NIEWOLNO napisał(a):Proponuję Wam korzystać z tych koncertów które zostały oficjalnie potwierdzone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości