anku napisał(a):Ponarzekałam już na fb, to jeszcze tu.
To ja też. Gdzie są Żule do Pła? Będzie Lux Live 3?

A co do Lux Live 2 w logo ta 2 jest tak umieszczona i taka mała, że jak ktoś nie wie ło so hosi to przeczyta LuxLivę

anku napisał(a):Ponarzekałam już na fb, to jeszcze tu.
Kred napisał(a):Babeo, jakoś Cię zaczynam lubić nawet.|| I tak Cię lubię, Babeo. || Osztygnoju!
babeo napisał(a):Jedyna rzecz o jaką mogę się przyczepić, to to że nie ma w ogóle tego ducha koncertu. W sensie nie ma zapowiedzi Roberta itp. Ot tak zgrane utwory. Jest to tym bardziej dziwne bo pierwsza płyt ma 39 min a druga 42, wiec miejsce jest.
Przypuszczam, że spowodowane jest to tym że utwory są z różnych miast i nie dało się tego skleić w sensowną całość.
Może kiedyś będzie wydany koncert zgrany od a do z, tak jak wyglada w rzeczywistości
Kred napisał(a):Babeo, jakoś Cię zaczynam lubić nawet.|| I tak Cię lubię, Babeo. || Osztygnoju!
babeo napisał(a):Kamil3210 napisał(a):Odpaliłem płytki w samochodzie i jest normalnie czyli to wina starej wysłużonej już chyba wieży.
Wieża w samochodzie
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
djadijos napisał(a):Pod względem muzycznym miazga ale no jednak brakuje czasem takiego słowa wstępem.
Jakiś suchar Roberta czy cuś.
Coś co da klimacik.
Gómiś napisał(a):Gorzej jak Ci swoje poślady wyśle
Skan to może nie, ale paroma zdjęciami gómisiowych dysponujemy.djadijos napisał(a):Gómiś napisał(a):Gorzej jak Ci swoje poślady wyśle
TY to byś pewnie zrobił skan swoich pośladków
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
djadijos napisał(a):EAC, później mogę Ci udostępnić bazę danych to otagowana od razu będzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości