moher napisał(a):Jestem tak szczęśliwy z brzmienia i kompozycji, że aż boję się o teksty i wokale.
Zawsze możesz zrobić płytę instrumentalną

moher napisał(a):Jestem tak szczęśliwy z brzmienia i kompozycji, że aż boję się o teksty i wokale.
babeo napisał(a):A do winyla też będzie DVD?
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
moher napisał(a):abednego napisał(a):Chociaż wiem, że Moher trochę przewrażliwiony jest na tym punkcie...
Tej. polewam z Ciebie a nie przewrażliwiony.
moher napisał(a):Jestem tak szczęśliwy z brzmienia i kompozycji, że aż boję się o teksty i wokale
Nie wiem co masz na myśli kiedy piszesz jeśli cokolwiek zostało. Jeśli chodzi Ci o to czy ten utwór będzie płycie, to oczywiście będzie. Podobnie jak drugi grany na koncertach "List"Dżoana napisał(a):Ja tam jestem ciekawa, ile zostało z Opty Pesy... Jeśli cokolwiek zostało.
santaputa napisał(a):to może by tak ograniczyć je do minimum?
Żeby nie powtarzać się i nie "rymowac" o tym samym to rzucić tylko parę haseł? Jakże byłoby to genialne...
Dżoana napisał(a):Ja tam jestem ciekawa, ile zostało z Opty Pesy... Jeśli cokolwiek zostało.
moher napisał(a):Nie wiem co masz na myśli kiedy piszesz jeśli cokolwiek zostało. Jeśli chodzi Ci o to czy ten utwór będzie płycie, to oczywiście będzie. Podobnie jak drugi grany na koncertach "List"
"Jakim prawem chcesz mnie sądzić? Zostaw drzazgę w moim oku! Moim ludzkim prawem błądzić. Wszelkie sądy zostaw Bogu!"emjot napisał(a): ja się nie znam, nie analizuję, ja tylko czuję
masakratorus napisał(a):Mam nadzieję, że mało bo kawałek był suaby w tamtej wersji. O ile instrumentalnie mieścił się w średniej to wokalnie był do bani.
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
moher napisał(a):Nie wiem co masz na myśli kiedy piszesz jeśli cokolwiek zostało. Jeśli chodzi Ci o to czy ten utwór będzie płycie, to oczywiście będzie.Dżoana napisał(a):Ja tam jestem ciekawa, ile zostało z Opty Pesy... Jeśli cokolwiek zostało.
Kred napisał(a):Babeo, jakoś Cię zaczynam lubić nawet.|| I tak Cię lubię, Babeo. || Osztygnoju!
moher napisał(a):Kiedy jestem pewien, że tekst lub muzyka, którą tworzę jest najlepsza na moje możliwości mam wewnętrzną radość. Wtedy uwagi lub koplimenti mnie omijają szerokim łukiem. Gorzej jak jestem nie pewny. Czego nie mogę powiedzieć w wypadku tej płyty.Tu jest 200% możliwości.
Mam na myśli refren, który był jeszcze przed zeszłorocznym Luxfestem w Strzeszynku, czyli „optymista, to ja to ja, pesymista to ja, to ja”. W wersji w Strzeszynku nie było już tego „to ja, to ja”, tylko pojawiło się jakieś „ooooo”. Nawet Pączek opisał film na YT, że ma nowy refren. Stary wszedł bardziej w głowę. Nawet Przemo vel Agent Owca na Luxfeście nie mógł się wtedy odnaleźć z „nowym tekstem”moher napisał(a):Co masz na myśli "lepszy"?
Olo napisał(a):Obstawiam, że nic.
Kred napisał(a):Babeo, jakoś Cię zaczynam lubić nawet.|| I tak Cię lubię, Babeo. || Osztygnoju!
Leon napisał(a):jeden by chciał bardziej Luxtorpedę, a inny bardziej Robaki, jeszcze trzeci Buroki, a ktoś tam z tyłu się drze Infernal Connection...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości