infernal napisał(a):Codziennie dzieje się milion cudnych rzeczy, trzeba tylko zacząć je zauważać.
GrasOne napisał(a):Czekam, będą na allegro z autografami
moher napisał(a):Rozmawiałem z Taktem i oni podsunęli dobry pomysł, żeby było DVD oprócz CD, a do tego kod, który umożliwi jednorazowe pobranie z sieci wszystkich dodatków.
moher napisał(a):Rozmawiałem z Taktem i oni podsunęli dobry pomysł, żeby było DVD oprócz CD, a do tego kod, który umożliwi jednorazowe pobranie z sieci wszystkich dodatków.
djadijos napisał(a):z całym szacunkiem lica,ale jeśli macie zamiar to dystrybuować na tanich pendriveach chińskich to możecie równie dobrze dać DVD z danymi tłoczone + kod do pobrania.Pendrive nawet po pół roku albo i miesiącu może mieć problemy. To nie HDD tylko pamięć półprzewodnikowa robiona najtańszym kosztem.
nooken napisał(a):Super pomysł z tym dvd i kodem. Może z neta udało by się udostępnić w lepszej jakości, bo wiadomo Dvd ma swoje ograniczenia...
moher napisał(a):normalne CD i dodatkowo pendrive z zapisem live tych nowych utworów ze studia. Oprócz tego na pendrive będą wersje instrumentalne i okładka w cyfrowej postaci. Fajnie?
moher napisał(a):To forum jeszcze żyje??
moher napisał(a):Pendrive lepszy niż DVD
dlugaj napisał(a):wiem już o jakim prezencie na swoje urodziny będę marzył![]()
moher napisał(a):pendrive byłby w postaci takiej jakby karty płatniczej i fajnie zadrukowany można zabrać do portfela myślałem
moher napisał(a):do tego kod, który umożliwi jednorazowe pobranie z sieci wszystkich dodatków.
moher napisał(a): pendrive byłby w postaci takiej jakby karty płatniczej i fajnie zadrukowany można zabrać do portfela .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości