czarnuch napisał(a):Bo brzmienie Robaków wysiada przy brzmieniu trzeciej
idefix napisał(a):A gdyby były dwudziestą płytą, to brzmiałyby jak dwudziesta płyta, która brzmi najlepiej. A ponieważ są drugą płytą - brzmią jak druga płyta, która brzmi najlepiej. Mówiąc ściślej - brzmią jak najlepsza druga płyta Luxtorpedy. Nie mają innej, lepszej, drugiej płyty.
Chciałbym jeszcze dodać, że mnie denerwuje, że "Robaki" nie są co najmniej dziesiątą płytą, która brzmi najlepiej. Bo wówczas "Buraki" byłyby jedenastą płytą, która brzmi najlepiej. A poza tym płyt byłoby już wystarczająco dużo, aby można było wydać "Greatest Hits" Luxtorpedy. Oczywiście brzmiące najlepiej.
idefix napisał(a):Obawiam się jednak, że fakt, iż trzecia płyta brzmi, jak brzmi, nie ma najmniejszego związku z tym, że jest płytą trzecią
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpNc6uh0jbk[/youtube]
Jaahquubel napisał(a):Mnie męczy muzycznie NN.
Quilombo napisał(a):O! A dla mnie to jeden z najlepszych utworów Luxtorpedy. Nie tylko pod względem tekstowym ale właśnie też muzycznym. Ja bym się cieszył jakby nigdy nie wypadł z setlisty. Podobnie jak Wilki Dwa
Olo napisał(a):Trochę mi nie licuje Hansowe "ojcze mój...". Jakoś tak nie pasujące do całości.
Olo napisał(a):Wywalić "Gdzie ty jesteś?". Jest nudno. Zwykle wychodzę.
Olo napisał(a):Będę monotematyczny.
Wywalić "Gdzie ty jesteś?". Jest nudno. Zwykle wychodzę. Jest "Smoła" to grać "Smołę".
morfina napisał(a):Zdaje im się po prostu, że są fajni. Otóż nie są.
Olo napisał(a):Wywalić "Gdzie ty jesteś?". Jest nudno.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości