A mnie męczy od dwóch dni ta wersja -Zostałem rodzinnie "ukarany" Listami do M-w sumie nie żałuję rodzinka się dobrze bawiła (szczęście rodziny przed szczęściem jednostki ),a ja poznałem nowy cover i aż mi jest wstyd ,że wcześniej nie słyszałem
Najpierw rano słyszałem w radiowni, kilka godzin później zobaczyłem teledysk w telewizorni -cały czas mi się podoba ,chociaż nie słyszałem tej piosenki dobre 10 lat -stary jestem?
Synu mój, ufaj, że właśnie tak ma być. Lepiej się naucz już teraz jak bez odpowiedzi żyć! “Death is just another path, one that we all must take. The grey rain-curtain of this world rolls back, and all turns to silver glass, and then you see it.”
Jako ,że dzisiaj taki dzień...,a nie inny i ja dalej na" dole a nie na górze" ,więc sobie nucę....
-- 06 Lis 2019, 16:17 --
Od rana łazi mi po głowie ten riff Znalazłem fajną wersję...,zwróćcie uwagę na perkusistę
-- 31 Paź 2020, 16:19 --
Chciałbym to odzobaczyć i w życiu tego nie usłyszeć Czy to zmęczenie materiału ,czy już wszyscy zaczną grać electropop? Jak można tak popsuć swoje dzieło?
Zabolało mnie w uszach Ale każdy coś musi kombinować na przykład wielu się nie podobała „Mowa Trawa” w wersji reggae, ale każdy tolerował choć niektórzy opuszczali salę