GNR to mój ulubiony zespół, nie będę ukrywał, słucham ich od 5-6 klasy podstawówki

Moderator: Jaahquubel
aasiek napisał(a):Nie wiem, czy po tym, co napiszę, Gloomy będzie się jeszcze do mnie odzywał
Kred napisał(a):Przy czym warto dodać, że "Appetite" i "Illusion" stanowią absolutny kanon rokendrola, zarówno w sensie muzycznym, jak i socjalnym (członkowie, ich życie i ekscesy).
Kate napisał(a):(Roxette oczywiście też, jak wszyscy.)
quis ut deus napisał(a):Nie lubiłem tych panienek. Wiecznie najarani, nachlani. Ubrani jak tanie kurwy.
Parę fajnych kawałków stworzyli jednak cała otoczka wokół nich była niestrawna jak na mój gust.
infernal napisał(a):quis ut deus napisał(a):Nie lubiłem tych panienek. Wiecznie najarani, nachlani. Ubrani jak tanie kurwy.
Parę fajnych kawałków stworzyli jednak cała otoczka wokół nich była niestrawna jak na mój gust.
No, jak ktoś się za bardzo nakręcał plotkami to faktycznie można było ich wręcz znienawidzić.
Quis, a masz jakieś naprawdę sensowne argumenty przeciw? Bo wrzucanie wulgaryzmów wcale nie sprawia, że wypowiedź od razu staje się niepodważalna...
Bo np. dla mnie żadna płyta Metalliki nie dorównuje "Use Your Illusion", ilekolwiek Axl & Co w tamtym czasie wypili, wciągnęli czy wybzykali.
infernal napisał(a):Mam. I z niego korzystam.![]()
Po prostu wolałbym żebyśmy wymieniali argumenty niekoczniecznie "rzucając mięsem".
Zresztą poprawność polityczna nakazuje żeby zamiast użytego przez Ciebie słowa mówić "kapłanka miłości".
quis ut deus napisał(a):Polityczna poprawność mam nadzieję, że na to forum nie ma wstępu.
Nie kuś!......Olo napisał(a):quis ut deus napisał(a):Polityczna poprawność mam nadzieję, że na to forum nie ma wstępu.
Gdyby miała już dawno bym z banem skończył...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości