Moderator: Jaahquubel
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Ale co Ci się tu nie podoba? Uzasadnij coś, opowiedz. To jest forum. Dyskusja, a nie zbiór komentarzy na Onecie.Smok napisał(a):Na serio to jest dobre?
Machno napisał(a): Put a Spell On You, ale w wersji Screamin' Jaya Hawkinsa
Gómiś napisał(a): postarane na 30%
Widzisz jak chcesz to potrafisz.. Ja nie mówię że wszystkie Twoje wypowiedzi są jak z komentarza na onecie. Ja mówię, że ta jedna konkretna była. Ja mam naprawdę wiele szacunku do Ciebie, za to ile to forum dla Ciebie znaczy (bo lubię w ogóle "forumiarzy" w odróżnieniu od wszechobecnych teraz "fejsbukowców") i za to, że nie zgadzając się ze mną, nie nazywasz mnie "pustym łbem" tak jak jeden z moderatorów tego forum.Smok napisał(a):jeżeli uważasz, że moje wpisy na tym forum to tzw. poziom komentarzy jak na onecie, to trudno.
To co oddani fani (wybaczciemasakratorus napisał(a):Kult jak Kult. Kawałek dla lubiących ten zespół.
Nie wierzę, że komuś mogą nie podobać się Skazani na Shawshang..masakratorus napisał(a):To jak z prozą Kinga. Pisze już dla tych co go znają i kupują bo King.
Laser napisał(a):Nie wierzę, że komuś mogą nie podobać się Skazani na Shawshang..
masakratorus napisał(a):Z Kazika to powoli się taka Maryla robi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości