Z góry przepraszam za ironiczny ton, liczyłem, że ktoś z naszego forum mi odpowie, a tu aż sam Jurek napisał... więc, ok...
Jurek Owsiak napisał(a):Zgadzam się z wami, że tak być nie powinno. Przepis mówi jednak jasno, a my chcemy Wam dać namiastkę normalności i pracę dla ciężko doświadczonej branży muzycznej.
Też się zgadzam. Koronawirus nie powinien przyjść na świat, do Europy, a nawet Polski....
Gómiś napisał(a):Dlatego bez picu piszę teraz BRAWO KULT!
Nie wiem czy nadążyłem... Kult miał zagrać na Pol'n'Rock Festival 2021? I teraz jak ogłosili zasady, to napisali, że leją na taką segregację? Czy jednak nie miał grać?
Gómiś napisał(a):Dzięki ogromne dla artystów, którzy wspierają nas w tworzeniu kolejnego festiwalu Pol’and’Rock.
Hmmm... nie wiem, czy fajniej jako artysta dostać od Jurka (którego bardzo cenię - choć być może nigdy nie pisałem tego na forum, a to oświadczenie jakoś mi nie leży) oklaski, czy też jednak podziękowania...
Rozwiązanie obowiązkowego testu niby wydaje się lepsze, ale mam jednak spore wątpliwości co do testów (przypomina mi się Krychowiak - któremu najpierw wyszedł pozytywny, a później negatywny), ale to nie jest temat właściwy... Testy przed każdym koncertem/festiwalem? Serio?