Moderator: Jaahquubel
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Olo napisał(a): W tym przypadku część racji jestem skłonny im przyznać.
Olo napisał(a):A moim zdaniem Kazik sprytnie wykorzystał sytuację. Jednocześnie zaszkodził branży, która leży i kwiczy. I jeżeli tak dalej pójdzie, to za chwilę nie będzie kogo oglądać na koncertach.
Faktycznie. Czyli obaj nie wzięli. Sytuacja jest zatem taka sama w obu przypadkach - różnicuje je sama li tylko kwota. Bo Kazik nie wziął nic, a Litza nie wziął 300 tysięcy. No i się wyjaśniło.Gómiś napisał(a):nie wziął, bo zablokowali przelewy.
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
matiik napisał(a):No i cd/dvd, do cd nie mam zarzutu, do dvd mam po pierwsze już wcześniej poruszane czemu nie blu-ray? Nie mam jakiegoś mega telewizora ale na moich skromnych 42 calach widać już dvdwowe piksele, nie wiem czy fundacja boi się że to się nie sprzeda ?
Leon napisał(a):Swoją drogą ten album knż bardzo chciałbym dorwać w wersji instrumentalnej, bo to co tekstowo Kazik tam naodstawiał psuje mi odbiór albumu. "Nie wezmę myszy do ręki, oto słowa tamtej piosenki, co była ale się zmyła i śladu nie zostawiła"... Są kawałki, które wchodzą dobrze, m.in. "Jak zło się rodzi" (ale do tego tekst pisał, zdaje się, Kwiatek), tytułowy czy "Nie ma Boga w mieście", ale reszta to taka średniawka i często jakieś upychacze + częstochowskie rymy. A przecież Kazik pisał kiedyś świetne teksty. Ta sama uwaga dotyczy ostatnich płyt Kultu (dobrze być dziadkiem i tego typu pierdy)
wokr napisał(a):Niestety PESEL się kłania i lepiej już raczej nie będzie. Ostatnio uświadomiłem sobie, że chłopakimetalaki mieli po 23 lata jak nagrywali Master of Puppets, Kazek miał 25 jak nagrywał Spokojnie...
A nie wcześniej?Olo napisał(a):w tamtych okolicach Kazik definitywnie odstawił amfetaminę
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości