Coś się kroi, być może Kred będzie wiedział więcej. Póki co, tylko taka fota się pojawiła:

Już widzę te solówki...

Moderator: Jaahquubel
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Orgasmatron to supergrupa hołdująca twórczości Lemmiego Kilmistera złożona że znakomitości polskiej sceny rockowo-metalowej. Oto i one: Monsieur Tomasz "Titus" Pukacki min. (Acid Drinkers, HOD) - bas, vokal, Herr Maciej Jahnz min. (Flapjack, Gomor) - gitara, Signore Dariusz Popowicz "Popcorn" min. (Acid Drinkers, Armia) -gitara, Mr Pedro "Compass" (Gomor, RH Blue) - vocal, el Señor Piotr Szpalik (Ceti,Cannonball) - bębny,
Gómiś napisał(a):kiedyś grali, ale ktoś z tego składu sam mówił, że coś sie tam gryzło. co nie przeszkadzało być w takiej konfiguracji 11lat i nagrać 5 albumów
Ja tam nigdy nie potrafiłem dostrzec żadnego uroku w muzyce wykonywanej przez Motorhead, brzmienie basu Lemmiego mnie raczej drażni i śmieszy.. więc w sumie może nie powinienem się wypowiadać. Nie mniej kowery ich kawałków zawsze lepiej mi wchodziły od oryginałów. Od Metalliki przez Sepulturę (fantastyczny Orgasmatron) po Acid Drinkers. Ten motorheadowy set zrobiony w Jarocinie przez Acidów to było coś pięknego. I tak sobie myślę, że to być może właśnie przez te dwie dobrze zrobione gitary można w tym motorheadowym hałasie usłyszeć jakieś piękno..Gómiś napisał(a):w przypadku dwóch gitar i basu może ulecieć wiele uroku
AC/DC i Motorhead to dla Ciebie metal?masakratorus napisał(a):dla true metali
Gómiś napisał(a):Titus szuka kolejnego pretekstu aby tylko nie grać w Acid Drinkers
Kred napisał(a):Niejaki Szpalu (CETI, Cannonball)
masakratorus napisał(a):Orgasmatron
masakratorus napisał(a):z czegoś trzeba żyć.
Olo napisał(a):Gómiś napisał(a):kiedyś grali, ale ktoś z tego składu sam mówił, że coś sie tam gryzło. co nie przeszkadzało być w takiej konfiguracji 11lat i nagrać 5 albumów
No nie do końca tak.
Jak wyleciał Wurzel, to Lemmy szukał drugiego skrzydłowego, ale Campbell go przekonał, że jest w stanie uciągnąć band samemu. I tak zostało.
Racja! Poza tym nie każdy też dostał 300 tysięcy od tak zwanego algorytmu tak jak dostał Litza nie wiadomo na co..masakratorus napisał(a):z czegoś trzeba żyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Leon oraz 4 gości