Moderator: Jaahquubel
Laser napisał(a): dostał 300 tysięcy od tak zwanego algorytmu tak jak dostał Litza nie wiadomo na co..
Laser napisał(a): tej słynnej liście beneficjentów
Chciałby nad poziomy człek
a tu ciągle niż.
Nie uciągnie pusty łeb
ciężkiej dupy wzwyż.
Niechcący (chyba?) trafiłeś w sedno. Nikt chyba nie widział tej nowej listy, a więc racjonalnie jest założyć, że obowiązuje stara. Jeżeli coś wiecie o tym aby było inaczej to bardzo proszę o podzielenie się informację czy ta kwota 300-tu tysięcy została zmniejszona lub może zwiększona..Smok napisał(a):Tej, która została anulowana, czy jest też nowa lista? Bo nowej to nie widziałem, dlatego pytam...
To było w odniesieniu do wypowiedzi mojej czy wypowiedzi Smoka? Czy też może nie wiesz?infernal napisał(a):Nie uciągnie pusty łeb
ciężkiej dupy wzwyż.
Smok napisał(a): Bo nowej to nie widziałem,
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Laser napisał(a):
Jeżeli napisałem nieprawdę lub gdzieś się pomyliłem to proszę sprostujcie mnie - a jeżeli napisałem prawdę to czemu na mnie plujecie?![]()
masakratorus napisał(a):jakby z domówki u Zandberga wyszedł
masakratorus napisał(a):Niestety powielasz bzdury, które pierwszy wypluł się z siebie Kazik. To po pierwsze nie była kasa z podatków a dotacji unijnych.
santaputa napisał(a):dzięki quis et deus ze pomimo niechlubnej dla siebie tresci którą szczyci sie twój adwersarz w swoim niebieskim podpisie zechciałes pochylic sie
Pisaliśmy o tym na poprzedniej stronie.adam napisał(a):a tymczasem sformowano Orgasmatron
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości