Moderator: Jaahquubel
wokr napisał(a): a skończyło się mam wrażenie, na akustycznych koncertach w kościołach.
moher napisał(a):Tymczasem czadowe trochę bez koncepcji, jakby bez pomysłu na całość....
Smok napisał(a):zupełnie się z tym nie zgadzam...
moher napisał(a):Smok napisał(a):zupełnie się z tym nie zgadzam...
No to fajnie, że się nie zgadzasz, ale prawda jest taka, że dobrze gdyby było może jakieś intro potem jakaś koncepcja kolejności, może jakieś zapowiedzi, a nie że w trakcie koncertu są rzucane tytuły a gitarzyści uwijają się żeby nadążyć ze zmianą gitar (różne stroje utworów). Smoku, chodzi mi o pewną całość przed i po koncertową również.
Przecież w zespołach skąd pochodzą muzycy jest o to dbałość. Jakaś rozeta, klimat, NAWET PRÓBY PRZED KONCERTAMI. Tymczasem w 2tm to od pewnego momentu zaczęło schodzić na plan daaaaleki. To w tym momencie w porównaniu z innymi kapelami w Polsce (wizualizacje, idealne wykonanie, zaangażowanie) Tymosiewicz wypada blado. Oczywiście moje zdanie.
Jeśli chodzi o akustyczne, to tu jest wybitnie, ze względu na instrumentarium, jest intro i outro, Pospieszalscy, kwartet, no i Angelika!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości